امروزه در بین مردم یکی از شایع ترین مشکلات و اختلالات روانی میتوان به افسردگی و بخصوص میان جوانان اشاره کرد
میزان افسردگی با شرایط زندگی فرد سنجیده میشود، اما اگر شرایط فرد متعادل بوده و او دچار افت عملکرد و اختلال در تعاملات اجتماعی شده باشد افسردگی او نگران کننده است.
کسی از نظر روانی سالم است که بتواند تعاملات اجتماعی خوبی داشته باشند زیرا کسی که افسرده است نسبت به اشخاص اطرافش، دنیا و آینده نگرش منفی پیدا میکند.
امکان دارد فرد به دلیل مشکلی در زندگیاش طی چند روز دچار افسردگی شود که عادی است اما اگر افسردگی فرد بیش از چند روز طول کشیده و حتی در مواقعی بدون عامل خارجی رخ داده باشد باید حتما درمان شود.
به گفته روانشناسان:، احساس غمگینی، دلمردگی، عدم لذت بردن از کارها، کمبود انرژی، احساس بیارزشی و گناه، افکار ناامید کننده و توجه به مرگ، کاهش میل جنسی و اختلال حافظه مهمترین علائم افسردگی هستند.
در کل: از آنجا که فرد افسرده در کارهای فکری، قدرت خود را از دست داده و حجم فکریاش کم میشود، دچار اختلال حافظه میشود که ممکن است بیش از هر چیز او را آزار دهد.
افراد پس از مشاهده علائم آن باید به پزشک مراجعه کرده و در درمان بیماری خود اقدام کنند در غیر این صورت درمان بیماریشان طولانی خواهد شد
بیکاری.شکست های احساسی و عاطغی ونداشتن فرصت و مجال کافی برای ابراز وجود و عدم اعتماد به نفس از اصلی ترین دلایل افسردگی در بین جوانان میباشد که با مراجعه ی به موقع به مشاور و روانپزشکان و روانشناسان میتوان از پیشرفت و خطرناک شدن آن جلوگیری کرد.
(علی ساطعی)
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0