با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
برای شروع یک کسب و کار خدماتی و یا اطلاع از سودآوری کسب و کارمان نیاز به یک مدل تحلیلی که هزینه ها و درآمد را مطابق با تعداد دستگاه و تعداد تقاضا بررسی کند بسیار ضروری است .
اگر هنوز کسب و کار ایجاد نشده که با استفاده از این مدل می شود به میزانی درصد ریسک ورود به بازار را کاهش داد و اگر هم در حال انجام فعالیت هستید می توانید با استفاده از این مدل کسب وکارتان را ارتقا دهید و از جایگاه خود مطلع شوید .
این فایل یک مدل تحلیل کسب و کار است که با استفاده از what if analysis تهیه شده و تعداد هشت دستگاه را در چهار مورد میزان تقاضا بررسی می کند. کافی است که بجای اعداد هزینه ها و درآمد ، اطلاعات مربوط به کسب و کار خودتان را وارد نمایید.
در فایل زیر برای محدوده تعیین شده در قسمت ثبت اطلاعات گزارشی تهیه شده که می توانید با وارد کردن تاریخ شروع و پایان ، اطلاعات مربوط به آن را به صورت مجموع در بازه ی تعیین شده فراخوانی کنید.
توجه داشته باشید که این فایل یک نمونه ساده آموزشی برای نمایش گزارش بین دو تاریخ می باشد که با استفاده از یک ستون کمکی تهیه شده بنابراین برای شخصی سازی فایل ، محدوده آن را نیز می بایست به محدوده دلخواه خود برای فرمول ها تغییر دهید و سپس درگ کنید.
قطعا روش های پیشرفته تری برای فراخوانی اطلاعات بین دو تاریخ وجود دارد که بدون ستون کمکی انجام خواهد شد .
برای اینکه ما بخواهیم بین دو محصول که دارای یک فرایند مشابه می باشند یکی را انتخاب کنیم ، می بایست تجزیه و تحلیلی نسبت به هزینه های هر محصول و تعداد فروش یا تولید هر کدام به دست آوریم.
در فایل زیر با وارد کردن هزینه پایه ، هزینه هر قطعه ، تعداد آغازین تولید و تعداد افزایش پله ای برای هر محصول می توانید دو محصول را از لحاظ به صرفه بودن هزینه تولید باهم مقایسه کنید و نمودار آن را به دست آورید .
فرض کنید یک واحد تولیدی می خواهد با استفاده از اکسل منابع ورودی به انبار خود را براساس نحوه ورود منابع و میزان مصرف هر واحد بین واحدهای مختلف توزیع کند و محاسبه کند که از هر جنس ، چه میزان به واحد مربوطه آن تعلق می گیرد.در این صورت ابتدا می بایست اطلاعات مربوط به جنس ورودی و نحوه ورود آن به انبار را مشخص کند سپس با انتساب منابع به واحدها و مشخص کردن متوسط مصرف هر واحد ، میزان تحویلی هر جنس برای واحدها را محاسبه کند.
در فایل زیر موارد ذکر شده در قالب اکسل پیاده سازی شده و شما می توانید با وارد کردن نام اجناس ورودی ، نحوه ورود و میزان ورودی آن ها و تخصیص منابع به واحدها ، از میزان تحویل منابع به هر واحد مطلع شوید.
اگر شما می خواهید در باز کردن و ویرایش فایل های اکسل با نسخه های مختلف دچار مشکل نشوید می توانید به سایت مایکروسافت آفیس که لینک آن در زیر نمایش داده شده بروید و بسته سازگاری نسخه های آفیس با یکدیگر را دانلود کنید .
با دانلود و نصب این بسته علاوه بر اکسل ، در ورد و پاورپوینت هم شما دچار مشکل باز نشدن فایل هایی با ورژن بالاتر نخواهید شد.
در فایل زیر کافی است داده هایتان را در شیت "اطلاعات" وارد کنید تا جدول توزیع به همراه نمودار های میله ای ، هیستوگرام و دایره ای را به صورت اتوماتیک داشته باشید.
برخی ویژگی های این فایل :
* محاسبه فرمولی و اتوماتیک بیشتری و کمترین داده ، دامنه تغییرات ، تعداد کل داده ها
* محاسبه فرمولی و اتوماتیک اطلاعات دسته ها (تعداد و طول دسته ها)
* توانایی شخصی سازی و ثبت دستی اطلاعات ذکر شده
* محاسبه تمامی اطلاعات مورد نیاز جدول توزیع فراوانی به صورت اتوماتیک
* ترسیم نمودارهای جدول توزیع فراوانی به صورت اتوماتیک
با استفاده از فایل زیر شما می توانید یک قرعه کشی حرفه ای در یک لیست انجام دهید و به تعداد دلخواه شماره تصادفی غیر تکراری به دست آورید.
مثلا فرض بفرمایید می خواهید در یک لیست که 100 شماره در آن موجود است تعداد 5 شماره غیرتکراری به صورت تصادفی را نمایش دهید فایل زیر به راحتی این امکان را به شما می دهد.
همچنین در این فایل تمام رویداد ها با استفاده از فرمول تنظیم شده تا دوستان اکسلی به راحتی بتوانند فایل را ویرایش و از فرمول ها استفاده کنند.
در فایل زیر یک نمونه برنامه لیست انجام کار یا اصطلاحا "To-do List & Task" طراحی شده که به شما این امکان را می دهد که وظایف 7روز گذشته ، 14 روز گذشته ، 7 روز آینده ، 14 روز آینده و یا تاریخ انتخابی را در لیست رنگی کنید .
شما می بایست در این فایل نام وظایف ،واحد مورد نظر و تاریخ انجام کار ها را بنابر اطلاعات خود تغییر دهید تا برنامه با توجه به تاریخ امروز وظایف یا قرار ملاقات های مورد نظر را رنگی کند .
در این فایل در ستون "تاریخ انجام کار" تاریخ ها را بدون بک اسلش "\" وارد کنید یعنی مثلا تاریخ 1394/05/28 را به این صورت : 13940528 وارد کنید در غیر این صورت تاریخ ها تشخیص داده نمی شود.
در شیت دوم فایل یک تبدیل تاریخ حرفه ای که با استفاده از فرمول ، تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل می کند نیز وجود دارد که نباید تغییری در آن بدهید و صرفا جهت آموزش می باشد.